
Cæsar Salat
I denne kjøttfrie cæsarsalatoppskriften bruker man Quorn-fileter eller Quorn-stykker. En enkel oppskrift man raskt tromler sammen og bruker igjen og igjen.
Tjener 4
20 mins
Enkel

Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 1 pakke Quorn-fileter
- 1 stor Romano salat
- 1 dl aioli
- 2 ansjosfileter
- 100 gr parmesan
- 20 krutonger
- ½ rødløk
- 2 hardkokte egg
Metode
- Bland en aioli med ansjosfilet samt revet parmesan for å lage Cæsardressingen.
- Stek baconet i pannen og la det tørke på et papirhåndkle.
- Stek Quornbiter til de er gyllenbrune.
- Vask salaten og kutt den i Quornfileter.
- Tilsett hakket rødløk, Quornfileter , bacon og hardkokt egg. Bland sammen med dressingen.
- Topp med litt revet parmesan.