
Quorn-fileter med Niçoise-oliven, tørkede tomater og kapers
Tjener 4
20 mins
414 kalorier
(Per porsjoner)
5 out of 5 stars
Ranger dette produktet
Våre saftige Quorn-fileter smaker fantastisk med favorittsausen din til, eller de kan gnis inn med sjenerøse mengder urter og krydder, og er et flott alternativ til kyllingbryst. Dette er fordi Quorn-filetene inneholder lite mettet fett, har et høyt proteininnhold og er gode kilder til fiber! De er dessuten raske å tilberede, så de er perfekte for de travle hverdagsmåltidene.
84 kalorier
(Per 100g)
1.6g av fett
(Per 100g)
Glutenfri
Frossen
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Mycoprotein (85 %), rehydrerede eggehviter fra fritgående høns, naturlige smaksstoffer, konsistensmidler: kalsiumklorid, kalsiumacetat, fortykningsmiddel: pektin.
For allergener, se ingredienserne med fed skrift.
Näringsvärde | Per 100g |
---|---|
Energi/KJ | 353 |
kcal | 84 |
Fett | 1,6g |
Varav mättat fett | 0,7g |
Kolhydrater | 1,9g |
Varav sockerarter | 0,7g |
Fiber | 5,5g |
Protein | 13g |
Salt | 0,8g |
Tilbered fra frossen tilstand. Fjern al emballasje − instruktionen gjelder kun for én pakke.
Quorn Fileter er så enkle at tilberede; du skal bare opvarme din saus og derefter legge i Quorn Fileter. Dekk til og lad trekke i 12 minutter. Rør indimellem.
Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Sjekk at produktet er gjennomvarmet, før det serveres.
Vi har en rekke glutenfri produkter, og de er tydelig merket med ikonet for glutenfri på produktsidene våre.
Quorn er helt trygt å varme opp igjen dersom produktet har blitt oppbevart kjølig og godt i kjøleskapet og spises innen 48 timer. Bare pass på at maten er rykende varm tvers gjennom før du serverer den, og husk: Ikke varm den opp igjen mer enn én gang.
Ja, du kan fryse Quorn etter at det er tilberedt. Så lenge maten er kald før du fryser den og alle ingrediensene kan fryses, kan tilberedte Quorn-måltider oppbevares i fryseren i inntil én måned.
Når du er klar for å nyte det igjen, tiner du det bare i kjøleskapet og varmer det innen 24 timer. Bare sørg for at maten er rykende varm før du serverer den.
Prøv de smakfulle oppskriftene våre, og mekk sammen et festmåltid. De smaker fantastisk, og er snille mot jorden også. Det er vinn-vinn.
Se alle oppskrifter