Skip to main content

84 kalorier
(Per 100g)

1.6g av fett
(Per 100g)

Glutenfri

Frossen

Produktinformasjon

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Pack Sizes

Pakkestørrelse: 312g (frossen)

Ingredienser

Mycoprotein (85 %), rehydrerede eggehviter fra fritgående høns, naturlige smaksstoffer, konsistensmidler: kalsiumklorid, kalsiumacetat, fortykningsmiddel: pektin.

For allergener, se ingredienserne med fed skrift.

Næringsinformasjon

Näringsvärde Per 100g
Energi/KJ 353
kcal 84
Fett 1,6g
Varav mättat fett 0,7g
Kolhydrater 1,9g
Varav sockerarter 0,7g
Fiber 5,5g
Protein 13g
Salt 0,8g

Fremgangsmåte

Frossen

Quorn Fileter (312g)

Tilbered fra frossen tilstand. Fjern al emballasje − instruktionen gjelder kun for én pakke.

(Pfanne) 12 MIN

Quorn Fileter er så enkle at tilberede; du skal bare opvarme din saus og derefter legge i Quorn Fileter. Dekk til og lad trekke i 12 minutter. Rør indimellem.

Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Sjekk at produktet er gjennomvarmet, før det serveres.

Relaterte spørsmål

Er Quorn-produkter glutenfrie?

Vi har en rekke glutenfri produkter, og de er tydelig merket med ikonet for glutenfri på produktsidene våre.

Kan Quorn varmes opp igjen?

Quorn er helt trygt å varme opp igjen dersom produktet har blitt oppbevart kjølig og godt i kjøleskapet og spises innen 48 timer. Bare pass på at maten er rykende varm tvers gjennom før du serverer den, og husk: Ikke varm den opp igjen mer enn én gang.

Kan jeg fryse Quorn etter at det er tilberedt?

Ja, du kan fryse Quorn etter at det er tilberedt. Så lenge maten er kald før du fryser den og alle ingrediensene kan fryses, kan tilberedte Quorn-måltider oppbevares i fryseren i inntil én måned.

Når du er klar for å nyte det igjen, tiner du det bare i kjøleskapet og varmer det innen 24 timer. Bare sørg for at maten er rykende varm før du serverer den.

Matlaging med Quorn-fileter

Prøv de smakfulle oppskriftene våre, og mekk sammen et festmåltid. De smaker fantastisk, og er snille mot jorden også. Det er vinn-vinn.

Se alle oppskrifter